Platformă web RealSports.ro

RealSports.ro

www.realsports.ro

Real Sports este un proiect ce își propune să schimbe modul de viață al oamenilor, îndrumându-i către un stil de viață sănătos bazat pe o viață activă în care sportul ocupă un rol foarte important.

Prin intermediul platformei, oricine poate comanda un card de beneficii pe care îl poate folosi în toate locațiile partenere Real Sports, pentru a obține discounturi la produse și servicii sănătoase. Se dorește construirea unei rețele naționale în care vor intra doar acele locații care oferă servicii și produse sănătoase. Astfel, vor fi promovate și micile afaceri, iar oamenii vor fi îndrumați și spre altceva mai bun, mai sănătos.

Totodată, se poate achiziționa și plăti direct de pe site un abonament cu care se poate merge la o varietate de săli de sport și cluburi sportive de pe tot teritoriul României. În acest mod oamenii pot să aleagă ce doresc din numeroase activtăți sportive și recreative și să încerce în fiecare zi ceva nou. Îi va ambiționa să descopere noi sporturi pe care să le practice și îi va mobiliza să facă mișcare și să renunțe la stilul de viață sedentar cu care, din păcate, societatea noastră se confruntă.

Pe lângă site-ul propriu-zis, platforma mai cuprinde un modul destinat cluburilor sportive partenere și un modul de administrare prin intermediul căruia se pot urmări și gestiona toate aspectele care țin de acest proiect.

De asemenea, găzduirea web, realizarea identității online și offline, designul siglei și a materialelor pentru print sunt oferite tot de Softwins.ro.

Vezi site

Te-au convins proiectele noastre?

Haide să discutăm și următorul proiect pe care îl vom începe poate fi al tău.

Contactează-ne