NOU! Ofertă site pentru fotografi

Ești fotograf și vrei să devii mai cunoscut?
Vrei un site modern, creat după cerințele tale, pentru a te promova în mediul online?
Vrei să îți actualizezi ușor portofoliul afișat în site?
Vrei să investiești cât mai puțini bani și nu știi de unde sa începi?

Acestă ofertă este potrivită pentru tine!

Pe scurt, pachetul destinat fotografilor include realizarea unui site de prezentare modern, personalizat, conform cerințelor tale și un modul de administrare.

Cu toții știm că, indiferent de domeniu, un site de prezentare este esențial. Acesta te va ajuta să te promovezi în mediul online. Clienții tăi vor putea afla mai multe despre tine, despre activitatea ta, vor putea vizualiza portofoliul tău și te vor putea contacta foarte ușor.

Modulul de administrare te va ajuta să gestionezi și să actualizezi portofoliul afișat în cadrul site-ului. Ca orice fotograf, în timp, te vei perfecționa și vei deveni din ce în ce mai bun. Cu siguranță, vei dori să îți actualizezi periodic portofoliul afișat în site astfel încât potențialii tăi clienți să poată vizualiza cele mai bune fotografii ale tale. În plus, vei putea să vezi în timp real câte persoane sunt interesate de portofoliul tău, care dintre albumele tale sunt mai accesate și care nu, statistici ce te vor ajuta să îți îmbunătățești activitatea.

Ofertă site pentru fotografi

Site-ul tău de prezentare

Pentru realizarea site-ului de prezentare, vom ține cont de toate ideile și de viziunea ta. Orice aspect ce ține de designul fiecărei pagini îl vom stabili împreună. Noi ne vom asigura ca site-ul tău să respecte cele mai noi standarde, să poata fi accesat cu ușurință de pe orice dispozitiv (desktop, smartphone sau tabletă) și să se încarce cât mai repede.

Pe lângă paginile esențiale (pagina principală, "Despre", "Portofoliu", pagina albumului, pagina fotografiei, "Contact"), în funcție de cerințe, putem crea orice alte pagini ("Albume foto", "Making of", "Premii", "Parteneri", "Testimoniale" etc.).

Indexare rapidă în Google

Ne vom asigura că orice pagina a site-ului tău, fie că este vorba de pagina principală sau pagina unei fotografii tocmai adăugate, să fie indexată automat în motoarele de căutare Google. Asfel, potențialii tăi clienți te vor putea găsi și contacta mult mai repede. De asemenea, pentru a crește numărul de indexări în Google se va crea automat câte o nouă pagină pentru fiecare album sau fotografie adăugată.

Ofertă site pentru fotografi

Organizează-ți portofoliul

Grupează fotografiile în albume. Pentru fiecare eveniment poți să creezi câte un album. Poți oricând să alegi ce albume vor fi afișate în site, să le modifici sau să le ștergi. De asemenea, poți să vizualizezi, să adaugi sau să ștergi fotografiile din albume foarte ușor.

Dacă ești un fotograf ce activezi în mai multe domenii (nuntă, botez, fotografie de produs etc.), poți să clasifici albumele în funcție de aceste categorii astfel încât acestea să apară grupate, în secțiuni diferite în site.

Încarcă ușor și repede fotografiile tale

Încărcarea fotografiilor se face în cel mai simplu mod posibil. Cu funcția "drag and drop" tragi pur și simplu fotografiile din PC-ul, laptopul sau tableta ta, pe site.

Ofertă site pentru fotografi

Ordonează-ți albumele și fotografiile

Dacă ai anumite albume sau fotografii care îți plac mai mult și vrei ca acestea să fie văzute primele de către clienți, ai posibilitatea să le "pui în capul listei". Cu funcția "drag and drop", poți să stabilești ordinea dintre albumele și fotografiile tale foarte ușor.

Încărcarea dinamică a conținutului

Un aspect foarte important ce determină viteza de încărcare a paginilor site-ului tău este modul în care este afișat conținutul. Pentru ca site-ul tău se se încarce repede este important ca fotografiile și albumele tale să fie afișate pe rând, pe măsură ce utilizatorul derulează pagina. Implementăm acestă optimizare pentru că ne dorim ca cei ce intră pe site-ul tău să aibă o experiență cât mai plăcută de utilizare.

Ofertă site pentru fotografi

Statistici

Poți să vezi care dintre albumele tale sunt cele mai accesate și cât de vizualizat a fost portofoliul tău în ultima lună, ultimul an sau ultimii ani. Aceste statistici au rolul de a te ajuta să-ți îmbunătățești activitatea. De exemplu, poți să vezi de ce unele albume "au prins" la public și altele nu, în ce perioada a anului lumea este cea mai interesată de serviciile de fotografie și care este evoluția ta din ultimii ani.

Ce pierzi dacă NU alegi oferta pentru fotografi

Nu te vei diferenția de majoritatea fotografilor care, ca și tine, nu au un site de prezentare personalizat sau au unul dar care este depășit din toate punctele de vedere din cauza tehnologiilor învechite utilizate.

Fără un site de prezentare nu vei putea să atragi o mare parte dintre potențialii tăi clienți. Pentru mulți oameni, un criteriu important în alegerea unui fotograf este site-ul de prezentare. Aceștia vor apela cu siguranță la serviciile altor fotografi care au deja un site modern.

Nu vei avea propriul site personalizat, modern, responsive, care se încarcă repede pe orice dispozitiv.

Nu vei avea câte o pagina indexată în Google pentru fiecare album sau fotografie adăugată pe site.

Nu vei avea acces la modulul de administare ce îți permite să încarci ușor în site albumele și fotografiile din portofoliu.

Nu vei putea să îți organizezi fotografiile și albumele din site.

Nu vei putea să urmărești statistici despre portofoliul tău.

Vreau oferta

Ce spun clienții noștri?

Pachete

Prețul de realizare a site-ului de prezentare este de 950 lei. Accesul la modulul de administrare este GRATUIT. Odată finalizat site-ul, acesta trebuie să fie publicat în mediul online, pentru a putea fi accesat de oricine, oricând și de oriunde. Asigurăm acest serviciu de găzduire (web hosting) pe servere VPS-SSD, ce asigură o viteză ridicată și uptime maxim. Alege ce ți se potrivește din următoarele pachete de mai jos.

START

16 lei / lună

192 lei / an (TVA inclus)
 • Creare site (950 lei / viață)
 • Acces GRATUIT modul administrare
 • Găzduire pe servere performante
 • 10 albume
 • 500 fotografii

STANDARD

28 lei / lună

336 lei / an (TVA inclus)
 • Creare site (950 lei / viață)
 • Acces GRATUIT modul administrare
 • Găzduire pe servere performante
 • 50 albume
 • 2500 fotografii

PROFESSIONAL

44 lei / lună

528 lei / an (TVA inclus)
 • Creare site (950 lei / viață)
 • Acces GRATUIT modul administrare
 • Găzduire pe servere performante
 • 100 albume
 • 5000 fotografii
Garanție de satisfacție

GARANȚIE DE SATISFACȚIE

Dacă în termen de 30 de zile nu ești mulțumit de serviciile prestate îți vom returna integral avansul achitat.

GARANȚIE DE FUNCȚIONARE ȘI SECURITATE 5 ANI

Îți asigurăm suport tehnic GRATUIT. Indiferent de problemele de funcționare care pot să apară, noi le remediem rapid și gratuit.